Authority – tekstforfatter og oversætter
Oversættelse engelsk dansk, dansk engelsk, tysk dansk, dansk tyskⒸ Tekstbureauet Authority

Tekstforfatning

Veltalenhed er troværdighed. Den elegante beherskelse af det skrevne sprog giver budskabet vinger. En investering i en velformuleret og original formidling af dit produkt, din kulturelle begivenhed eller din institution er ikke blot profitabel i sig selv – den giver et blivende og seriøst indtryk af dig som afsender. Vil du trænge igennem kommunikationsstøjen og træde i karakter, så lad Authority være din tekstforfatter.

Enhver skriveopgave skal løses på sine egne præmisser og ikke stikkes ud efter færdigskårne skabeloner. Derfor begynder Authority enhver opgave med en 360-graders analyse af dens kontekst: tekstgenrens konventioner, afsenderens profil, modtagerens omgangsformer, konkurrentens strategi og tendenserne i det generelle kulturelle landskab, som kommunikationen skal resonere i.

Authority varetager ikke blot skriveopgaver inden for kulturjournalistik og -formidling, men tager også gerne hånd om reklametekst, fundraising og hjemmesideindhold. Sidstnævnte udvikles med stærkt kendskab til arbejdet med søgemaskineoptimeret tekst (SEO), keywords og andre strategiske webværktøjer, der gør din onlineformidling mere synlig.

Skal du bruge en tekstforfatter til at skrive skarpe pressemeddelelser, nyhedsbreve, blogindlæg, så kontakt Authority, og få et godt tilbud.

 © Tekstbureauet Authority v. Emil Groth Larsen • Bregnerødgade 21, 3.th • 2200 København N • emil@authority.dk • 30745678