Authority – tekstforfatter og oversætter
Oversættelse engelsk dansk, dansk engelsk, tysk dansk, dansk tyskⒸ Tekstbureauet Authority

Oversættelse

Tekstbureauet Authority udfører oversættelser fra både engelsk til dansk og fra tysk til dansk. Priserne kan du se her.

Authority har specifik erfaring med oversættelse af: skønlitterær tekst, produktbeskrivelser, tekniske manualer, reklametekster, digitale brugerflader, nyhedsbreve, hjemmesideindhold samt udarbejdelse af både undertekster og synkroniseringsmanus til videomateriale.

Hos Authority er filosofien, at en god oversætter foruden en perfekt beherskelse af sprog og grammatik skal besidde en bred kulturel forståelse, specifikt kendskab til det pågældende fagområde og stærke evner inden for tilegnelse af ny viden.

Den gode oversættelse bygger på en kombination af flid, viden, kreativitet og en insisteren på at dobbelttjekke enhver usikkerhed, der måtte opstå undervejs. Foruden at være tro mod sin original skal den tale til sin modtager i øjenhøjde samt kunne omsætte de kulturelle forskelle, markører og nuancer på en kyndig måde.

Authority leverer kompetente oversættelser til en konkurrencedygtig pris. Som kunde kan du regne med et produkt, der både er sprogligt og grammatisk korrekt, behageligt at læse og frem for alt ikke lyder oversat. Skriv til os, og få et godt tilbud på din oversættelsesopgave.

 © Tekstbureauet Authority v. Emil Groth Larsen • Bregnerødgade 21, 3.th • 2200 København N • emil@authority.dk • 30745678