Authority – tekstforfatter og oversætter
Om Authority: Vi skriver tekster og laver oversættelser – engelsk-dansk, dansk-engelsk, tysk-dansk, dansk-tyskⒸ Tekstbureauet Authority

Om Authority

Tekstbureauet Authority drives af Emil Groth Larsen, og det er mig. Efter fem års professionel oversættererfaring hos et større dansk oversættelsesbureau har jeg valgt at starte min egen virksomhed. Det har givet mig muligheden for at samle mine aktiviteter som hhv. oversætter og tekstforfatter under ét. Samtidig kan jeg frigøre mig for mellemled, skabe min egen kundeportefølje og realisere min drøm om at blive selvstændig. Den enkle firmakonstruktion gør mig i stand til at tilbyde mine kunder en konkurrencedygtig pris, sikre en effektiv indbyrdes kommunikation og garantere en helhjertet indsats hver gang.

Som oversætter har jeg i virksomheden Character Localization lært håndværket fra bunden og haft kilometervis af tekst igennem fingrene. Mit arbejde som tekstforfatter og journalist spænder over arkitektur-, litteraturformidling, magasinartikler, projektbeskrivelser m.m. Desuden er jeg uddannet cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling med en bachelor i litteraturvidenskab – begge fra Københavns Universitet.

I mit daglige arbejde med oversættelse, tekstforfatning og formidling er jeg vant til at beskæftige mig med vidt forskellige fagområder, og jeg insisterer på at drive en fleksibel praksis, der favner opgaver af marketingorienteret såvel som af kulturel og kreativ karakter. Jeg håber, at jeg også kan hjælpe dig med din opgave.

 © Tekstbureauet Authority v. Emil Groth Larsen • Bregnerødgade 21, 3.th • 2200 København N • emil@authority.dk • 30745678